Jeetje, wat zijn we met z’n allen in een rare tijd beland. Het blijft vreemd dat het leven van de een op de andere dag zo kan veranderen. En dat dingen die ‘normaal’ waren opeens niet zo ‘normaal’ meer zijn.

Hoe gek het ook klinkt ik voel ook een soort van dankbaarheid de laatste weken. Door de huidige crisis werk ik een stuk minder in loondienst maar heb ik de mogelijkheid om fulltime aan het werk te zijn voor Moon Treasures. Hierdoor heb ik de tijd gekregen om kritisch naar het bedrijf te kijken en zeker ook tijd om een aantal dingen op te pakken. Daarnaast zijn we ook druk bezig geweest met het verpakken en verzenden van alle pakketjes, want wat ben ik ontzettend dankbaar voor alle bestellingen die we de afgelopen weken hebben ontvangen!

Zoals je misschien wel op de site hebt kunnen zien hebben we onze huisstijl aangepast. Ik ben daar al een tijdje mee bezig. Soms is het lastig je als merk te onderscheiden, wie ben je als merk en wat maakt je uniek? Zoals met meer dingen in het leven kwam ik erachter dat ook hierin ‘dicht bij jezelf blijven’ een enorme kracht is. Door kritisch naar onze branding te kijken en deze meer ‘eigen’ te maken kan ik nu zeggen dat ik trots ben op wat we als merk hebben neergezet.

Daarnaast is er aan de collectie een poster toegevoegd met de landkaart van Bali daarop. Dus mocht je net zo dol zijn op Bali als ik dat ben, mag deze zeker niet in je interieur ontbreken!

Over Bali gesproken: Helaas zit er een reis naar Bali voorlopig niet in. Maar dat weerhoudt ons er gelukkig niet van een nieuwe collectie in te kopen. We zijn inmiddels druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie. Ik kan je alvast verklappen dat daar hele mooie nieuwe items tussen zitten. Ik ben nu al erg enthousiast en ik kan niet kan wachten totdat alle items in Nederland aankomen. Helaas gaat dat nog een tijdje duren maar we houden jullie zeker op de hoogte! En ondertussen hebben we nog genoeg moois online staan, maar door alle drukte gaat het snel en op = op.

Als laatste wil ik iedereen meegeven: probeer te genieten van de kleine lichtpuntjes. Het is een rare tijd maar zolang we goed voor elkaar zorgen en rekening met elkaar houden weet ik zeker: hier komen we samen doorheen!

Liefs

Team Moon Treasures