Wat een weken hebben we achter de rug! Ik ben nog nooit zo overladen met positieve, lieve en enthousiaste berichtjes over onze webshop. Inmiddels zijn de eerste bestellingen verstuurd en vinden we steeds meer onze weg in het runnen van een webshop!

Ook zijn we bezig met het voorbereiden van ons nieuwe avontuur. Toen het de afgelopen dagen zo warm was waren wij namelijk bezig om onze dikke wintertruien uit de kast te halen. Want wij gaan zeer binnenkort op vakantie! En voor iedereen die denkt: ‘Goh lekker uitrusten op een tropisch eiland’, die heeft het verkeerd. We gaan wel naar een eiland maar dan met een iets kouder klimaat. We gaan namelijk naar IJsland! Daar hebben wij een camper gehuurd en gaan we het hele land rondtrekken. Wij zijn super benieuwd naar de mooie natuur daar en kijken er erg naar uit! En uiteraard zullen we weer een uitgebreid verslag schrijven over onze avonturen bij terugkomst.

Bestellingen kunnen tijdens onze vakantie gewoon geplaatst worden. Vergeet dus vooral niet onze treasures te bekijken op www.moontreasures.nl Let er alleen wel op dat er ivm met onze vakantie een iets langere levertijd is!

The Treasurehunters