Retour

Retourneren en ruilen

Wij hopen uiteraard dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Retourneren

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Meld je retour aan via info@moontreasures.nl dan sturen wij het retourformulier per mail naar je toe. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:

Moon Treasures
Kerkstraat 42
3286 AK Klaaswaal
Nederland

Houd er rekening mee dat de verzendkosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code en deze te bewaren tot u een bevestiging heeft ontvangen dat de retourzending door ons is ontvangen, omdat het uw eigen verantwoordelijkheid is als het pakket kwijtraakt.

Houdt er rekening mee dat als producten gebruikt, gedragen, beschadigd of niet compleet zijn, we de retour niet aannemen.

Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant.

Terugbetaling ontvangen

Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald.  Wij kunnen het bedrag alleen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

Garantie

Wij adviseren onze klanten om alle artikelen binnen zeven dagen te controleren. Controleert u het aantal en de kwaliteit van het artikel. Mocht er iets niet juist zijn stuur dan een e-mail naar info@moontreasures.nl onder vermelding van het probleem.  De garantie is niet geldig als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, als u of anderen veranderingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het artikel is gebruikt voor een doel waarvoor het niet is bestemd.

Bent u niet tevreden over het product of is er een probleem dan horen wij dat graag. Zo kunnen we aan een oplossing werken!Retourformulier