My personal story

  • Home
  • My personal story

 

Door Moon Treasures op te richten heb ik mijn twee grootste passies – namelijk reizen en schatzoeken – kunnen combineren. Want wat is er nu leuker dan een professionele schatzoeker te zijn?

Van kleins af aan ben ik altijd al opzoek geweest naar kleine schatten: schelpjes, kraaltjes, glittertjes. Ik zag ze overal. De laatste jaren ben ik opzoek gegaan naar wat mij gelukkig maakt. Naar de ultieme treasures in dit leven. Tijdens deze reis realiseerde ik me dat geluk niet te vinden is in het ultieme maar juist in de kleine dingen in het leven zit. Het zien van de maan of het ruisen van de zee. Dat zijn de magische momenten van het leven. It’s about the treasures in life!

Tijdens een rondreis op Bali kwam ik in contact met de lokale bevolking die interieur accessoires verkochten. Ik was op slag verliefd. Deze items waren niet alleen ontzettend mooi maar ook allemaal met de hand gemaakt door Balinese families. Ik bedacht me: deze schatten wil ik met anderen kunnen delen en daardoor de families daar een beter leven geven. Een win-win situatie dus! 

Persoonlijk vind ik het belangrijk om geluk door te geven, goed te doen voor elkander en samen de wereld een stukje mooier te maken. Het maakt mij dan ook erg gelukkig dat ik door Moon Treasures op te richten hier aan kan bijdragen. 

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als dat ik ben en ik wens je veel plezier met schatzoeken!

Liefs,

Alissia