Our mission

 

“It’s about the treasures in life” is mijn lijfspreuk. Treasures die het leven net wat leuker en mooier maken. Een treasure kan een klein moment zijn zoals een prachtige zonsondergang of een heldere nacht bij volle maan. Maar ook een uniek item dat herinneringen oproept aan een mooie reis of een bijzondere ontmoeting.

Ik zie het als mijn missie om voor jou op zoek te gaan naar unieke treasures uit Bali. Alles met de hand gemaakt en in kleine oplagen vervaardigd zodat ieder item uniek is en je ze nergens anders tegenkomt. 

Ik werk samen met lokale familiebedrijven in Indonesië die ik een faire prijs betaal voor hun prachtige, handgemaakte producten. Er zit geen groothandel of agent tussen. Zo weet ik dat het geld ook daadwerkelijk bij de families terecht komt en dat de lokale bevolking daar een beter leven van kan opbouwen. Dit is iets waar ik, maar ook Moon Treasures als bedrijf trots op ben. Ik maak jou blij met mooie en unieke items, en de lokale bevolking bouwt aan een beter leven door met mij samen te werken. 

Daarnaast vind ik het als bedrijf ook belangrijk om mij bezig te houden met het verduurzamen van onze planeet. In de huidige ‘weggooi’ economie is het normaal om vaak te wisselen van (interieur)items. Vaak gemaakt van onnatuurlijk materiaal en op grote schaal geproduceerd. Terwijl dit alles behalve duurzaam is. Door tijdloze maar wel unieke en duurzaam geproduceerde items te verkopen hoop ik anderen te kunnen inspireren om ook bewuster te consumeren.

Daarnaast probeer ik zo min mogelijk plastic te gebruiken en probeer ik al het verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Want hoe duurzamer wij allen proberen te zijn, des te langer kunnen we genieten van de treasures op aarde!

Ik hoop je met mijn verhaal te kunnen inspireren. Niet alleen door net als mij te kiezen voor duurzame en fairtrade producten. Maar ook om je persoonlijk te inspireren; ga voor je dromen en geniet van de kleine dingen. Dat is tenslotte waar het leven om draait!

Liefs,

Alissia

Founder Moon Treasures