De laatste tijd is er weer veel gebeurd en hebben we weer veel gedaan. Na het interview zijn er veel balletjes gaan rollen. Nieuwe bezoekers en daardoor ook meer bestellingen!

Daarnaast kwam er een uitnodiging voor onze eerste Ladies Night. Deze wordt georganiseerd door Stichting on Wheels. Een stichting die vakanties en dagjes uit aanbiedt voor mensen met een (ernstige) beperking. Deze Ladies Night is 13 november as in Mijnsheerenland. Wij zullen daar staan met een mooie tafel vol Treasures. Wij vinden het een goed initiatief en zijn dan ook blij dat wij ook ons steentje op deze manier kunnen bijdragen.

Ook hebben wij ons ingeschreven voor de Swan Market. Voordat je met je bedrijf op de Swan Market mag staan moet je bedrijf eerst door een keuring om te kijken of het bij het concept past. En dat doen wij! Dus staan wij 22 december as voor het eerst op een Swan Market in de van Nelle fabriek in Rotterdam. Omdat zoiets veel voorbereiding vraagt zijn we alvast begonnen met het stylen van onze kraam. Ben je benieuwd check dan de foto onderaan deze blog met alvast een kleine sneak peak!

Ook hebben wij met een webdesigner aan onze website gewerkt en er samen voor gezorgd dat deze nu optimaal werkt. Hij is nu nog sneller en we hebben echt de laatste puntjes op de i gezet.

Daarnaast zijn we ook nog door verschillende bedrijven benaderd voor samenwerkingen etc. dus we merken zeker dat Moon Treasures de positieve groei te pakken heeft! We zijn enthousiast en trots dat Moon Treasures steeds meer bekendheid krijgt. We kijken uit naar alle leuke dingen die op de planning staan en hopen jullie op één van de evenementen te zien!

X The Treasurehunters