En dan is het vandaag alweer 1 januari 2020! Wat een bijzonder jaar hebben wij achter de rug. Het jaar waarin we Moon Treasures gestart zijn!

Het jaar waarin we ons in een avontuur gestort hebben en waar we geen idee van hadden hoe het zou gaan lopen. Het jaar waarin we ons gevoel gevolgd hebben en iets zijn gaan doen wat goed voelde. Iets waarin we vertrouwen hadden. En het gekke is, als je dat gevoel volgt (ook al heb je geen idee wat het je gaat brengen) de meest bijzondere dingen dus kunnen gebeuren. Loslaten, uit de comfort zone en ergens vol voor gaan.

Al spreek ik voor mezelf kan ik volmondig zeggen dat 2019 een magisch jaar voor mij is geweest. Het jaar waarin ik Moon Treasures inschreef bij de kamer van koophandel, een eerste en zelfs tweede inkoopreis maakte, mijn eerste tatoeage liet zetten, op een kameel in de woestijn zat, de container vol mooie Treasures in Nederland aankwam, voor het eerst in m’n leven een week kampeerde, in het AD stond met een interview, mooie, nieuwe herinneringen met familie en niet te vergeten alle bestellingen die ik met heel veel liefde inpakte en verstuurde.

Maar bovenal het jaar waarin ik weer en meer op mijzelf leerde vertrouwen, meer durfde los te laten en te geloven in de magie van het leven.

Maar ook de geleerde lessen, de uitdagingen, de momenten waarop we ons afvroegen waar we aan begonnen waren, de meningsverschillen, de onzekerheden. Het was er allemaal.

Ik ben benieuwd wat 2020 voor ons in petto heeft. We hebben mooie, nieuwe doelen gesteld en ik kan niet wachten om die waar te gaan maken. Ook willen we jou bedanken voor het volgen van Moon Treasures. Hopelijk komen ook jouw doelen en dromen uit in 2020!

2019 je was magisch, 2020 bring it on!