Het is een lange tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Er is ondertussen zo veel gebeurd dat ik het wel weer tijd vond voor een update. Al had je me een jaar geleden verteld dat ik deze blog zou schrijven vanuit mijn eigen woning had ik je niet geloofd. En toch zit ik hier. En schrijf ik deze nieuwe blog terwijl ik tegelijkertijd ben begonnen aan het schrijven van een gloednieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik neem je mee in wat er de afgelopen maanden is gebeurd.

Begin dit jaar startte de zoektocht naar een eigen woning. Dat wat echt aanvoelde als ‘mission impossible’ gezien de huidige huizenmarkt. Ik nam mezelf voor: ‘In mei wacht er een huis op mij’. Vraag me niet waarom maar ik bleef deze boodschap herhalen. Begin mei was er nog steeds geen woning, ik legde mijzelf erbij neer dat ik vanaf juni weer terug bij mijn ouders zou gaan wonen. Kocht een éénpersoonsbed, zocht muurverf en behang uit en mijn ouders begonnen met klussen. Tot halverwege mei dat ene bericht kwam: Ik had een woning! Mijn geluk kon niet op en vanaf dat moment is alles in een soort van stroomversnelling gegaan.

Nadat ik het goede nieuws kreeg begon mijn nieuwe missie: Hoe maak ik van mijn woning een Moon Treasures paradijs? Binnen no time had ik helder hoe de woning eruit moest gaan zien en begon met het aanschaffen van allerlei mooie meubels. Uiteraard aangevuld met de mooiste woonaccessoires uit de webshop.

Alsof het verhuizen naar een eigen woning en alles wat daarbij komt kijken nog niet genoeg was kwam er ook een nieuwe kantoorruimte op mijn pad. En voelde ik aan alles dat ook deze ruimte op deze locatie voor mij bestemd was. En vrijwel gelijkertijd arriveerde één van de grootste collecties voor Moon Treasures tot nu toe. Je kunt je voorstellen dat de zomerperiode vrij hectisch is geweest, maar wel zorgde voor een compleet nieuw begin!

En nu zit ik hier in mijn nieuwe woning. Helemaal ingericht als een Moon Treasures paradijs, inclusief panterprint behang en heel veel accessoires uit de shop. En heel eerlijk? Het besef dat deze plek nu mijn thuis is, is er nog niet helemaal. En tijd om helemaal te settelen zit er ook nog niet in, want het volgende avontuur staat alweer te wachten!

Zoals je misschien wel op social media voorbij hebt zien komen vertrek ik in september voor bijna een maand naar Bonaire! Je snapt dat ik hier enorm naar toe uitkijk! De laptop gaat uiteraard mee, dus behalve het zelf verwerken van orders gaat werk gewoon door. Dus bereid je voor op tropische beelden die je aankomende maand om de oren gaan vliegen ;)

Ik kijk uit naar het moment dat ik daar ben, met een cocktail in mijn hand. Om vervolgens heel hard te gaan proosten op alles van het afgelopen jaar en al het mooie wat de toekomst in petto heeft

CHEERS TO NEW ADVENTURES!

Liefs,

Alissia