Vandaag is het precies 9 maanden geleden dat we terug kwamen uit Bali. Niet alleen met een rugzak vol met nieuwe ervaringen en mooie herinneringen maar ook met een idee. Het idee wat al een tijdje in mijn hoofd speelde maar dat maar niet concreet werd. Tot Bali. Het idee waar alles mee begon, de eerste contacten, de eerste producten en nu 9 maanden later zijn we bijna klaar om te lanceren. 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een blog schreef. Eigenlijk te lang geleden. Maar we zijn zo ontzettend druk bezig geweest! Niet alleen met het bouwen van de webshop maar ook alle andere dingen die daarbij komen kijken. Zo hebben we alle verzendverpakkingen en inpakmaterialen binnen. Alle kaartjes en stickers. Alle linken met de verzending, betalingen en de boekhouding. Zo goed als alles is geregeld.

We zijn echt bijna klaar voor de start! Een nieuwe start. Zo voelt het ook echt. Nog steeds voelt het als een droom, maar wel eentje die bijna op het punt staat om uit te komen. Voor jullie nog heel even geduld, voor ons de laatste loodjes. Het aftellen kan beginnen. En ik begin alvast: 10, 9, 8……

Tot snel! 
The Treasureshunters